Címlap » Budapest Airport » Média » Hírek
2015/01/23

Három új légitársaság és kilenc új város 2015-ben Budapestről!

Már az első hetek eredménye alapján is világosan látszik, hogy továbbra is töretlenül folytatódik a Budapest Airport utasforgalmának bővülése. A magyar főváros légikikötője nem pihen a babérjain, a tavalyi 9,15 milliós rekord utasforgalmat szeretné az idén további négyszázezer fővel bővíteni. Tovább »

2015/01/21

Újabb exkluzív márkabolt nyílt a Liszt Ferenc Repülőtéren

Fellebbent a titokról a fátyol: a Heinemann Duty Free újabb márkaboltot nyitott a Budapest Airport 2A Terminálján Victoria’s Secret néven. A korábban megnyílt Burberry, Hugo Boss, Longchamp, Mont Blanc és Ralph Lauren üzletek után most a világhírű amerikai márka új üzlete parfümöket, kozmetikumokat, szépségápolási termékeket, kiegészítőket és exkluzív fehérneműt kínál. Tovább »

2015/01/20

Hagyja hátra a borongós időt – téli kampányt indított a repülőtér

Rázzuk fel a repülést is a téli tespedtségből – ezzel a céllal indított különleges kampányt és nyereményjátékot a Budapest Airport. Mivel a január és a február amúgy is a legkevésbé forgalmas időszak a légiközlekedésben, a Budapest Airport a légitársaságokkal és más repülőtéri partnerekkel összefogva rendkívül izgalmas uticélok választékával bombázza azokat, akik készek pár napra hátat fordítani a zimankónak. Tovább »

2015/01/14

Két új várót nyitott a Çelebi Ground Handling a Liszt Ferenc Repülőtéren

A Çelebi Ground Handling két új üzleti várót nyitott VIP- és prémium törzsutasok számára a budapesti repülőtér nem-schengeni 2B Terminálján, illetve a kisgépes (GAT) terminál épületében. A 2B Terminál legfelső szintjén található Celebi Platinum váróból az összes induló járat könnyen és gyorsan elérhető, miközben a létesítményből lenyűgöző látvány nyílik a forgalmi előtérre. Tovább »

2015/01/12

2014-ben minden utasforgalmi rekordot megdöntött a Budapest Airport!

A Budapest Airport 2014-ben minden korábbi utasforgalmi rekordot felülmúlt. A magyar főváros repülőtere az elmúlt évben 9 155 961 utast szolgált ki, ami tekintélyes, 7,5 %-os növekedést jelent 2013-hoz képest. Több új légitársaság is megjelent és új célállomásokra indítottak járatokat, a legtöbb már itt lévő légitársasági partner pedig növelte járatainak számát vagy kapacitását. Tovább »